iridescent.

M am trezit in cadenta razelor ce se scurgeau inflacarat, in stropi uriasi pe perdea, si de acolo pe ntinderea patului. Ma trezisem de fapt intr o dimineata de aceea desavarsita, cand de prea multa armonie si placere ai zice c ai nimerit in nefiinta. Si n astfel de momente, cat de enorm ti se pare efortul de a te ridica intr o pozitie aproximativ verticala!

Cam asa am ajuns eu direct cu ochii n oglinda, tintindu mi si analizandu mi propria aparitie. Ce sentiment ciudat, sa realizezi ca unele urme nu vor ramane niciodata acolo unde ai fi vrut sa se fixeze pentru eternitate. Unde sunt traseele degetelor ce mi au umblat subtil de a lungul pielii? Si amprentele buzelor ? Cele mai inestimabile senzatii, pe ele nu le poti vedea ; sunt secvente de realitate traite cu ochii inchisi.

Intocmai momentului in care umerii mi au cazut prada palmelor lui, si de chipul meu confuz, ce se oglindea la infinit in oglinda, s a lipit iremediabil capul lui. Nici cea mai cumplita fiinta nu si ar putea infrana zambetul ; mie mi a fost mai mult decat imposibil. Cu privirea imobilizata asupra mea, s a aplecat potolit catre ureche si mi a soptit dulce :

-Sunt ingrozitor de indragostit de ea! Daca ai cunoaste o.. dar mai bine ca nu o stii. Si nu te mai uita asa la ea ! Este mai bine s o vezi cu ochii celui care o iubeste.

Cand nu este aici, dorm pe partea lui de pat. Pentru ca imi este atat, atat de dor de el..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: