aici si oriunde.

Fata n fata; la o distanta atat de infima, menita parca intentionat – sa i reaminteasca neincetat faptul ca viata deja a decis.

Isi ridica ochii pierduti in abisurile de pe parchet si o privi descompus de dureri. Iti trebuie curaj sa intrerupi tacerea?

-Eu nu mai stiu daca e zi sau noapte;  din cate frumuseti am vazut si am intalnit in lumea asta, acum nu mai pot spune decat ca te am cunoscut pe tine. Si tot ce ma nconjura odinioara s a ruinat; apoi s a risipit in trupul tau. Si cum e cu putinta sa lasam sa ni se ia tot ce avem mai drag pe lumea asta? Sper doar sa vi se daruiasca voua toate zilele fericite care mi au fost refuzate mie.

Deodata tasnira lacrimi, ca si cum toata viata din el s ar fi revarsat lichida; si lacrimile lor se unira. Ii apuca innebunit bratul, dogorind ul cu buzele si ochii incinsi. Chipul ei ravasit, asfixiat de neputinta, ii cauta prin agitatia tremuraturilor ochii strapunsi de dezandejde. Obrajii umezi si fierbinti se atinsera si el o cuprinse, strangand o la piept. In cele din urma, prin spasme si lacrimi ii acoperi cu sarutari clocotinde buzele sangerii, soptind haotic si indefinit.

-Nu intind copiii mana dupa tot ce vad ? Si eu ? Am fost fericit.

Isi ridica ochii pierduti in abisurile de pe parchet si o privi descompus de dureri. Iti trebuie curaj sa intrerupi tacerea?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: