te mai intorci?

Fumul se inalta molcom din tigara strivita si degetele se clinteau tremurand spre gura inmarmurita; apuca surescitat bluza si si’o apasa puternic de chip, incercand anevoie sa’i redescopere mirosul. O vaga aroma dulceaga ii linisti simturile si vibratiile incetara pentru cateva secunde, scaldandu’se in amintiri. Scrumul cadea incandescent pe covor in timp ce el isi tranti tampit capul de spatarul fotoliului. Izbucni inebunit intr’un ras sardonic infingandu’si mai adanc degetele in textura roz-pal, precum isi infingea si ea mainile in parul lui. Isi roti capul spre usa, sperand din nou sa auda soaptele pornite din intuneric, de dupa usa, vocea silabisindu’i numele, buzele ce se sincronizau intr’o chemare continua, zambetul irezistibil si poalele rochiei indepartandu’se in fuga.

Isi lipi din nou tigara de buze, umflandu’si plamanii pana la refuz. Isi opri respiratia, retinandu’si fortat fumul ce’i anihila corpul, precum panza unui paianjen mai negru ca moartea. Ochii i se incetosau treptat, pleopele ascunzandu’i fortat privirea pierduta.. minute de nimic. O convulsie puternica ii salta corpul pe neasteptate, izbucnind intr’o tuse violenta. Se apleca in fata, sprijinindu’si coatele de genunchi, respirand din greu, cersind oxigen. Isi ridica cu dificultate capul simtindu’i mainile agatandu’se de gatul lui; degetele alunecandu’i de’a lungul omoplatilor, inclestandu’se in final in medalionul ascuns dupa tricou. Ii simtea respiratia zburlindu’i parul si acelasi cantec rasunand obsedant. Percepea cum capul ei se apropia iminent de’al lui si buzele lipindu’se ca doua lipitori de obrajii incalziti, alunecand in gesturi languroase; simtea imprecis, ca prin vis, o ultima impreunare a buzelor precum o explozie interioara. Aluneca in negru si’n teroare, in singuratate si amintiri reci. Adormi tarziu, in fum de tigara, inganand chinuit aceleasi cuvinte seci – te mai intorci?

Reclame

Un răspuns to “te mai intorci?”

  1. mishoty Says:

    (nu te-am gasit pe mess si mi-e frica sa nu uit)
    Ar trebui sa citesti „Geniul” de Rimbauld, este o proza scurta, iar motivul… poate il stii 🙂 (dar fara sa revenim la el :lol:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: